La Generalitat està executant les obres de reparació de la platja del Clot de Vinaròs afectada per l’últim temporal

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha iniciat les obres de reparació de la platja del Clot de Vinaròs, afectada per l’últim temporal.

Segons ha explicat el conseller Arcadi España, “hem estimat necessari escometre el més urgentment possible, els treballs per a condicionar la platja del Clot de Vinaròs, que és competència de la Generalitat, perquè recuperi el seu estat inicial i que pugui tornar a ser utilitzada amb normalitat com més aviat millor”.

Amb aquest objectiu, ha afegit, “la Conselleria, a través de la direcció general de Ports, Aeroports i Costes, està realitzant des d’ahir dimecres, els treballs de reposició i recol·locació de sorra arrossegada a l’interior”. Aquestes obres, que estan previstes que finalitzin demà divendres, ascendeixen a prop de 15.000 euros.

Per al conseller d’Obres Públiques, “durant el període estival és fonamental que la platja estigui en les millors condicions possibles”. En aquest sentit ha assenyalat que es tracta “d’un dels principals reclams que té la Comunitat per al turisme i la generació d’ocupació, sense oblidar que a l’estiu és un lloc de trobada i d’oci per a molts dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

A més, Arcadi España ha insistit en la necessitat d’un desenvolupament sostenible, “hem de cuidar les nostres platges no sols pel seu potencial turístic, econòmic, esportiu o d’esplai, sinó, sobretot, perquè cal protegir-les dels efectes devastadors del canvi climàtic, són un patrimoni natural, el nostre patrimoni, que hem de preservar, cuidar i acaronar”.

Finalment, ha valorat la col·laboració amb l’Ajuntament de Vinaròs per a poder fer aquests treballs i ha indicat que “una vegada més es posa de manifest la importància de la cooperació entre institucions per a fer front a les contrarietats”.

Per part seva, l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha volgut destacar la urgència i la urgència amb la qual la Conselleria ha començat aquesta actuació de millora, i ha agraït el compromís i la predisposició tant de la direcció general de Ports com del conseller amb el municipi.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: