La Generalitat entrega el Premi President a la Falla Convento Jerusalén – Matemático Marzal

La directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano, ha lliurat el premi President 2021 a la Falla Convent Jerusalem – Matemàtic Marzal, guanyadora de la Secció Especial de les falles de la ciutat de València.

En un acte celebrat al Palau de la Generalitat, la directora general ha distingit el treball realitzat per aquesta comissió fallera i la seva contribució a la consolidació de la tradició que representen les festes falleres.

El premi President es concedeix a la falla guanyadora de la Secció Especial de la ciutat de València. Així mateix, la Generalitat atorga també els premis Generalitat, que consten de quatre categories diferents.

La primera d’elles, premia el o l’artista responsable de l’monument guanyador de la Secció Especial de València; la segona, reconeix a la falla guanyadora de cada secció de la ciutat de València; i les altres dues premien a les falles guanyadores dels municipis de la Comunitat, amb més de 20.000 habitants i amb menys de 20.000 habitants.

120.000 euros

Cal destacar que, segons el decret que regula aquests premis, la comissió guardonada amb el premi President rep 5.000 euros. Així mateix, els premis Generalitat destinaran 5.000 euros a l’artista faller responsable d’aquest mateix monument, mentre que les comissions i associacions falleres reconegudes en la categoria Millor Falla per seccions seran premiades amb 1.000 euros cadascuna.

Els Premis Generalitat a les falles guanyadores en municipis de més de 20.000 habitants estan dotats amb 1.000 euros i els Premis Generalitat a les millors falles en municipis de la Comunitat de menys de 20.000 habitants tenen una dotació individual de 500 euros.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: