La Generalitat destina més de mig milió d’euros al manteniment d’ascensors i escales mecàniques del TRAM d ‘Alacant

La Generalitat destinarà més de mig milió d’euros al manteniment i conservació d’ascensors i escales mecàniques de la xarxa de TRAM d ‘Alacant.

Per a això, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat per 581.695,54 euros, IVA inclòs, un contracte en el qual s’han inclòs les noves necessitats que amb el temps, l’experiència i les exigències de millora contínua s’han anat implementant per aconseguir el millor servei possible.

De fet, la nova adjudicació no només recull un manteniment integral dels ascensors i escales mecàniques de la xarxa de l’empresa pública a Alacant, sinó que a més afegeix diverses funcionalitats per allargar la vida útil dels equips i per a la millora de les prestacions que s’ofereixen a les persones usuàries.

D’aquesta manera, el nou contracte incorpora, a més de l’manteniment de tots els equips, la conservació en horari no comercial; la cobertura total de l’manteniment correctiu; el manteniment dels elements de seguretat implementats en compliment de la norma UNE-EN-115-2; la modernització d’ascensors i escales mecàniques; i el compliment d’Indicadors de Disponibilitat i Fiabilitat que garanteixin i millorin la prestació dels equips.

En l’actualitat, el TRAM d’Alacant disposa de 5 ascensors i 14 escales mecàniques per l’ús dels seus clients, repartits per Estels (2 i 6, respectivament); Mercat (2 i 4) i Marq-Castell (1 i 4), a més d’un ascensor a les oficines de FGV ubicades a La Marina, i dos ascensors en els tallers del Campello.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: