La Generalitat convoca subvencions per fer activitats de difusió i formació en matèria d’Unió Europea i acció exterior

Presidència de la Generalitat ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat la convocatòria de subvencions per a la realització dactivitats de difusió i formació en matèria dUnió Europea i dacció exterior, per a lany 2022.

L’objectiu d’aquestes ajudes, a les quals es destinen un total de 70.500 euros, és la divulgació de coneixements relatius a la Unió Europea, la participació ciutadana a la Unió Europea, i qualsevol altre aspecte relacionat directament amb la Unió Europea o amb l’acció exterior de la Comunitat Valenciana, tant pel que fa a països de fora de la Unió Europea com a organismes internacionals.

Els interessats han de presentar les sol·licituds per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat consultar aquí a partir d’aquest divendres i fins al proper 9 de maig.

Les subvencions estan dirigides a entitats públiques, cooperatives, associacions i altres entitats sense ànim de lucre constituïdes legalment, que estiguin interessades en la realització d’activitats formatives i de difusió de matèria relacionada directament amb la Unió Europea o amb l’acció exterior.

Per a l’exercici actual s’han considerat prioritàries les temàtiques relacionades amb el pacte verd europeu, la participació de les regions a la Unió Europea, els Fons Next Generation UE, l’Europa adaptada a l’era digital, així com el desenvolupament del pilar europeu de drets socials i l’any europeu de la joventut.

Per això, es concediran entre 1.500 i 10.000 euros per sol·licitud, en funció de les despeses subvencionables.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: