La Generalitat col·labora amb Kio Networks per a la seva implantació a la Comunitat Valenciana

La Generalitat col·labora amb l’empresa Kio Networks per facilitar-ne la implantació a la Comunitat Valenciana, amb l’obertura d’un centre de dades d’última generació per prestar serveis de tecnologies de la informació a empreses i particulars.

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha mantingut una reunió de treball amb el fundador del grup Kio, Sergio Rosengaus, el director general del grup Kio, Jorge Sapien, i el director general de Kio Networks Espanya, Javier Jarilla. A la trobada hi ha assistit també el director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, José Manuel García Duarte.

“L´arribada de Kio suposarà una inversió de 50 milions d´euros i contribuirà a fomentar el desenvolupament econòmic i la generació d´ocupació a la Comunitat Valenciana, alhora que impulsarà l´atracció de noves inversions i potenciarà el talent i la qualificació professional”, ha assenyalat Arcadi Espanya.

“L´arribada d´aquesta i altres companyies obre un ventall d´oportunitats de negoci i confirma que a la Comunitat Valenciana estem davant un canvi de cicle, en què s´està consolidant la reindustrialització del nostre teixit productiu”, ha afegit el conseller.

Arcadi España ha destacat “l’aposta del Consell per impulsar el treball conjunt entre el sector públic i el privat amb l’objectiu de consolidar al nostre territori un model productiu capdavanter, innovador, que aposta per la digitalització i les noves tecnologies”.

Solucions al núvol

Kio Networks és empresa tecnològica que ofereix serveis de IaaS (Infraestructures de Servei). És a dir, s’encarreguen de proveir solucions informàtiques al núvol, en matèria de computació, emmagatzematge, xarxes i virtualització

“Aquests serveis cada vegada són més demandats per empreses i organitzacions, ja que els eviten la necessitat de disposar i mantenir actualitzat una base de dades local. La multinacional planeja obrir a la Comunitat Valenciana un centre de referència internacional per la seva disponibilitat i sostenibilitat per prestar aquests serveis”, ha apuntat el conseller.

Kio Networks està especialitzada, en concret, en proveir serveis d’informació de missió crítica, nom amb què coneix aquells programaris indispensables perquè les funcions d’una empresa, un govern o qualsevol tipus d’organització s’executin amb fluïdesa. En aquest sentit, l’empresa s’encarrega d’emmagatzemar la informació i la redirecciona a un allotjament segur davant de qualsevol intent de vulneració externa.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: