La Generalitat amplia el servei de la L3 de Metrovalencia tota la nit de divendres a dissabte pel Ball de Disfresses de Rafelbunyol

La Generalitat ha decidit ampliar el servei de la Línia 3 de Metrovalencia (Rafelbunyol-Aeroport) durant tota la nit del divendres 6 fins a enllaçar amb les circulacions ordinàries de primera hora del dissabte 7 amb motiu de la celebració del Ball de Disfresses de Rafelbunyol, conegut popularment com el Carnaval, en què es produeixen multitud de desplaçaments.

La resta de línies de metro i tramvia donaran mobilitat a les persones usuàries fins a prop de les tres hores de la matinada, gràcies al servei nocturn “A la Lluna de Metrovalencia” que funciona els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

El servei especial previst en Línia 3, que comptarà amb vint circulacions extraordinàries entre els dos sentits i que complementa l’esmentat servei nocturn de cap de setmana, concentra un major nombre de trens durant tota la nit en el tram comprès entre les estacions de Rafelbunyol i Avinguda del Cid.

A més dels serveis habituals, el primer tren de reforç des Aeroport passarà per Àngel Guimerà a les 21.31 hores i arribarà a Rafelbunyol a les 22.08 hores. L’últim en aquesta direcció passarà per Àngel Guimerà a les 00.06 hores i finalitzarà el seu recorregut a Rafelbunyol a les 00.43 hores.

En el sentit invers, el primer dels trens especials sortirà de Rafelbuyol a les 21.42 hores i passarà per Àngel Guimerà 22.18 hores. L’últim metre de reforç iniciarà el seu recorregut des de Rafelbunyol a les 7.10 hores, amb pas per Àngel Guimerà a les 7.46 hores. Per la seva banda, els serveis regulars dels dies verds, com correspon a una jornada de dissabte, començaran a la franja horària de les 6 hores.

Les principals estacions subterrànies, entre Alboraia Peris Aragó i Avinguda del Cid, i de superfície de la Línia 3 de Metrovalencia romandran obertes durant la nit de divendres i el dissabte de matinada. Davant la prevista massiva afluència de passatgers, es reforçarà el personal de seguretat amb vigilants i de supervisió per evitar qualsevol tipus d’incident que es pugui produir.

En aquest sentit, cal destacar que FGV ha mantingut diferents reunions amb l’Ajuntament de Rafelbunyol, Guàrdia Civil, Policia de la Generalitat i la Policia Local d’aquesta mateixa localitat per desplegar tal dispositiu de seguretat.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web (consultar aquí) i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i al facebook / metrovalencia.fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: