La Generalitat accepta la cessió gratuïta d´un immoble a Alcoi per destinar-lo a parc d´emergències

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta de l‟ús d‟una parcel·la a Alcoi, realitzada per l‟ajuntament d‟aquest municipi, per destinar-la al nou parc d‟emergències a la localitat.

En concret, la parcel·la, de 7.200 metres quadrats de superfície, està situada al carrer Filà Verds, i es destinarà a construir un parc d’emergències on, entre altres serveis, es podrà ubicar la Unitat de Bombers i Bomberes Forestals. La cessió dús saprova per un període de 25 anys.

Així mateix, l’immoble s’accepta lliure de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata al patrimoni de la corporació local i la baixa de l’immoble a l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

L’immoble acceptat s’haurà d’incorporar a l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat, en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic de protecció del medi ambient i adscrit a la Conselleria de Justícia, Interior i administració pública, a qui corresponen les competències demanials sobre aquest, inclosa la seva administració, defensa i conservació sense perjudici d’una adscripció posterior a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències.

El passat 6 de març de 2019 el consistori va cedir a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències l’ús pel termini de 25 anys, de la parcel·la situada al carrer del carrer Filà Verds d’aquesta població, per destinar-la a la construcció de parc d’emergències.

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències va proposar el 5 de maig de 2021 l’acceptació de la cessió efectuada per l’Ajuntament d’Alcoi.

Així mateix, el 19 de juliol de 2021, el consistori va rectificar l’acord anterior, respecte al número de finca objecte de la cessió.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: