La Generalitat accepta la cessió d’una parcel·la a Jérica per destinar-la a hort de pràctiques de l’IES Alt Palància Jérica-Viver

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, realitzada per l’Ajuntament de Jérica, d’una parcel·la ubicada a aquesta localitat, per destinar-la a hort de pràctiques de l’IES Alt Palància Jérica-Viver.

En concret, es tracta de la Parcel·la 102 del Polígon 1 de 2.024 m² de superfície, situada a la Partida Pontón del terme municipal de Jérica. Amb aquesta cessió es posa a disposició de la Generalitat els immobles lliures de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa.

El passat 29 de març del 2021 el consistori de Jérica va aprovar la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, a la Generalitat d’una parcel·la per destinar-la a hort de pràctiques del Cicle de Formació Professional Bàsica en Agrojardineria i Composicions Florals de l’IES Alt Palància Jérica-Viver . A proposta de la Sotssecretaria de la Conselleria dEducació, Cultura i Esport el passat 29 de setembre es van iniciar els tràmits legals oportuns per a lacceptació de la cessió.

Limmoble acceptat sincorporarà a lInventari General de Béns i Drets de la Generalitat en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic educatiu i adscrit a la Conselleria dEducació, Cultura i Esport.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’espai de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: