La Generalitat accepta la cessió d’immobles a Llíria per destinar-los a centre d’integració social per a persones amb problemes mentals

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, realitzada per l’Ajuntament de Llíria, dels immobles ubicats al carrer Farmacèutic Marqués Gil número 4 d’aquesta localitat, per destinar-los a un centre d’integració social per a l’atenció de persones amb problemes mentals.

En concret, es tracta d’un local a planta baixa de 756,11 m² i quatre places de garatge de 25 m² de superfície útil cadascuna. Amb aquesta cessió es posa a disposició de la Generalitat els immobles lliures de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa.

El 29 de juliol de 2021 el consistori de Llíria va acordar la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, a la Generalitat d’aquests immobles per destinar-los a centre d’integració social per a l’atenció de persones amb problemes de salut mental. A proposta de la Sotssecretaria de Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives el 18 de novembre passat es van iniciar els tràmits legals oportuns per a l’acceptació de la cessió.

El consistori de Llíria, per part seva, procedirà a l’eliminació de qualsevol obstacle que pugui impedir o dificultar l’execució del projecte previst.

Els immobles cedits sincorporaran a lInventari General de Béns i Drets de la Generalitat, en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic social assistencial adscrit a la Vicepresidència i Conselleria dIgualtat i Polítiques Inclusives.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’espai de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: