La Fundació VCF i l’Associació de Futbolistes renoven el seu conveni de col·laboració

La Fundació Valencia CF i l’Associació de Futbolistes de el València CF han renovat aquest dimarts un conveni de col·laboració que reforçarà durant la present temporada, marcada per la inèdita situació de la pandèmia per COVID, les sinergies entre els projectes socials d’ambdues entitats. Aquest acord, impulsat per segona temporada pel València CF, suposa la base de la relació entre la Fundació VCF, el principal actor social de club, i l’Associació que uneix als seus antics jugadors, l’ajuda assistencial directa i indirecta als membres que ho demanen és també, en les actuals circumstàncies, més necessària i important que mai.

El conveni, signat per Pablo Mantilla, director general de la Fundació VCF, i per Fernando Giner, president de l’Associació de Futbolistes, regula per a això la distribució entre les dues entitats de les donacions anuals aportades des de la primera plantilla per a fins socials. Cal recordar que el València CF, a més d’estar implicat de manera directa en cada vegada major nombre d’iniciatives socials -una d’elles el repartiment d’aliments al Camp de Mestalla-, també ajuda de manera directa a finançar la tasca solidària i assistencial de la Fundació VCF i de l’Associació de Futbolistes.

“La valoració no pot ser més positiva”, expressa Pau Mantilla, “es tractava de ratificar la col·laboració que venim tenint les últimes temporades entre l’Associació de Futbolistes i la Fundació VCF. Donades les circumstàncies actuals calia fer un esforç en la part social que, liderada pel club, exercim tant l’Associació de Futbolistes com la Fundació VCF “. Per la seva banda, Fernando Giner, conclou: “Sempre és important anar units, tots a una, en un mateix objectiu. Intentem complir aquest objectiu, anar de la mà sempre, complint amb els nostres objectius fundacionals. Aquesta situació, amb el Covid-19 s’accentua una mica més “.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: