La Fundació ValgrAI ofereix 20 ajudes a l’estudi per a alumnat del Màster en Sistemes Intel·ligents de l’UJI

L’estudiantat matriculat en el Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents de la Universitat Jaume I podrà optar a les ajudes a l’estudi per al curs 2022-2023 que ofereix la Fundació ValgrAI. En total, el Màster de l’UJI té assignades 20 ajudes amb un import de 3.000 euros cadascuna.

El màster proporciona una formació que s’emmarca en l’àmbit dels sistemes intel·ligents i que capacita per a resoldre problemes relacionats amb la intel·ligència artificial com són els que involucren processos de percepció, aprenentatge i decisió automàtica, manipulació robòtica, robòtica intel·ligent i de serveis, emmagatzematge i processament de dades, informació contextual o big data, entre altres. Aquests estudis defineixen un perfil professional amb dues possibles intensificacions: robòtica de serveis o interacció avançada i gestió del coneixement.

ValgrAI (Valencian Graduate School Research Network Artificial Intelligence) és l’Escola de Postgrau i Xarxa de Centres d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IA) impulsada per la Generalitat Valenciana i les cinc universitats públiques valencianes i té com a objectiu fomentar la cooperació entre els millors equips de la Comunitat Valenciana i la formació d’alt nivell en IA.

Més informació:

msinteligentes@uji.es

http://www.mastersistemasinteligentes.uji.es

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: