La Fundació Valencia CF anuncia a Fitur la Ruta d’Art Urbà del València CF

La història del València CF plasmada en murals artístics i, en especial, la dels futbolistes i la vinculació amb les seves localitats de naixement i d’adopció, serà l’eix vertebrador a la Comunitat Valenciana del projecte Ruta d’Art Urbà del València CF ”, presentat per la Fundació VCF i València Turisme, de la Diputació de València, aquest dimecres 19 a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR).

El director general de la Fundació VCF, Teo Swee Wei, i l’ambaixador social del València CF Ricardo Arias van participar a l’anunci de la iniciativa. Per part de la Diputació de València, els responsables van ser el president, Toni Gaspar, i el diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor.

En paraules de Teo Swee Wei, “amb València Turisme volem que els bells municipis valencians es converteixin en aquest llenç natural on quedi plasmat l’art vinculat al sentiment valencianista, a la història del Club”.

Paral·lelament, es tracta de donar suport al talent artístic de joves valencians i el seu ADN Mediterrani a les poblacions valencianes, “on ells -puntualitzà el director general- puguin expressar el seu amor i passió pel València CF, creant en aquest sentit un museu urbà del València CF a tota la Comunitat”.

“Volem –va continuar Teo Swee Wei– que el València CF sigui un element vertebrador tant del sentiment blanquinegre com de l’arrelament de pertinença a la nostra terra, la Comunitat Valenciana, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell. Ho ha estat i ho és tant a nivell local com internacional, amb el paper imprescindible tant dels futbolistes valencians de naixement com dels jugadors valencians d‟adopció”.

El director general també va voler destacar que, precisament, “estem segurs que aquesta nova iniciativa sociocultural presentada arribarà a bon port, perquè la col·laboració entre la Fundació VCF i la Diputació de València ja ha donat i continua donant mostres del seu èxit amb el desenvolupament d’Escoles Cor Blanquinegre des de fa set temporades”, de manera que el València CF serveix d’eina educativa als centres escolars.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: