La Fundació Universitat Jaume I-Empresa llança la seua nova web

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa té ja enllestida la seua nova pàgina web http://www.fue.uji.es després de mesos treballant per a millorar el seu rendiment, incidint en quatre àrees: els continguts, estructura, disseny i experiència de l’usuari.

El nou lloc web de la Fundació mostra, a través d’un disseny més modern i atractiu, els serveis i les iniciatives que desenvolupa la FUE-UJI dividits en sis àrees d’activitat: Transferència I+D+i, Formació, Congressos i Jornades, Pràctiques Extracurriculars, Beques per a Titulats i Projectes Europeus (EuroFUE-UJI). A més, inclou un apartat amb notícies d’actualitat i una agenda d’activitats previstes, així com accés al renovat Portal de Transparència, web del butlletí elfue.com, i altres webs relacionades amb la Fundació.

La web http://www.fue.uji.es recull informació detallada sobre els òrgans de govern de la Fundació, donant protagonisme a les empreses i entitats del seu Patronat; així com de l’equip humà i notícies de caràcter institucional, posant l’accent principalment a facilitar el contacte amb el personal de la FUE-UJI.

Com a novetat, la nova web corporativa es presenta en format multiidioma (amb versions en valencià, anglès i castellà) i amb un disseny 100% responsive, que la fa compatible amb qualsevol dispositiu.

Els continguts han estat revisats al detall i l’estructura del lloc s’ha adaptat de manera que la navegació és més ràpida, senzilla i intuïtiva, facilitant l’experiència dels usuaris en la seua interacció amb la interfície de la web. El nou disseny ha aportat frescor a l’estètica de la web http://www.fue.uji.es però prioritzant els elements de contingut sobre els gràfics, per a millorar el posicionament en cercadors.

Recollint dades històriques de la web http://www.fue.uji.es, el lloc web de la Fundació rep una mitjana de 45.000 visites al mes, amb una mitjana de 500 usuaris actius al dia.

Amb aquesta web renovada, la Fundació Universitat Jaume I-Empresa suma un nou element a la seua estratègia d’actualitzar els suports de comunicació corporativa en 2021, que inclou nous fullets i material promocional.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: