La Fundació Esportiva Municipal de Valencia renova la gespa i la il·luminació del camp de futbol Doctor Lluch

La Fundació Esportiva Municipal ha conclòs els treballs de reposició de l’herba artificial del camp de futbol de Doctor Lluch (7.035m2), així com la il·luminació d’halogenurs metàl·lics a llums amb tecnologia led d’última generació per a estalvi energètic. La renovació de la gespa va començar el 9 d’agost i ha tingut un cost de 176.369,24 euros, mentre que la inversió en matèria lumínica ha sigut de 54.353,73 euros, la qual cosa suposa una inversió conjunta per a millorar la instal·lació de 230.772, 99 euros. Esta quantitat se suma als 486.293,53 euros que ja s’han invertit en altres camps de futbol de la ciutat durant l’any.

 

El regidor d’Esports, Javier Mateo, ha destacat la inversió de la Fundació Esportiva Municipal en 2022 per a millorar l’estat de diverses instal·lacions de futbol. “Esta actuació se suma a les ja realitzades durant el 2022 amb les renovacions dels camps de futbol de Pont de Fusta, Tres Creus i Beniferri; i el passat mes d’agost es van finalitzar les obres en l’Estadi del Túria del Tram III. La previsió d’actuacions en renovacions de gespa i il·luminació de diferents camps de futbol de la ciutat superarà el milió d’euros durant este període de 2022”.

A principis de 2022 es va fer la reposició dels Camps de Futbol Pont de Fusta (5.500 m²) i Tres Creus (6.552 m²), que van tindre una inversió conjunta per valor de 277.213,63 euros, així com el de Beniferri (6.615 m²) que va tindre un cost de 147.179,90 euros. Mentre que el passat 9 d’agost va finalitzar la reposició de la gespa artificial del Camp de futbol 8 de l’Estadi del Túria del Tram III (2.277m2) per valor de 61.900 euros.

El terreny de joc de Doctor Lluch el gestiona de manera indirecta l’O.D. Marítim-Cabanyal. Ací també juga el Club de Futbol Femení Marítim, fundat en 2002, que és un dels equips pioners del femení a València. El camp ja es troba habilitat per a la pràctica esportiva, ja que s’ha aprofitat el període de vacances i l’absència de competició per a realitzar les millores. Estes obres permetran jugar als equips en unes condicions òptimes durant 10 o 12 anys més, el temps estimat per a la gespa artifcial sempre que el manteniment de la instal·lació siga l’adequat.

 

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: