La Fundació CV MARQ revalida el certificat Q de Qualitat Turística i referma el seu compromís amb l’experiència del visitant

La Fundació CV MARQ ha superat amb èxit l’auditoria de primer seguiment de l’certificat de la Q de Qualitat Turística aconseguit en 2018. D’aquesta manera, el museu alacantí referma el seu compromís amb l’excel·lència en la prestació i desenvolupament de el servei que garanteix una visita satisfactòria en harmonia amb el medi ambient.

El distintiu Q de Qualitat Turística valora l’organització, prestació de servei i l’experiència dels visitants, la informació que es brinda a el públic i l’atenció dispensada, les facilitats ofertes per a la planificació i organització de la visita, la seguretat i accessibilitat, així com l’estat general dels espais i instal·lacions, entre d’altres aspectes destacats.

El MARQ va ser el primer dels 1.600 museus reconeguts a Espanya en obtenir la Q de Qualitat. A l’complir-se un any d’aquest reconeixement, i després de l’auditoria realitzada, el museu alacantí ha aconseguit mantenir aquest distintiu que atorga l’Estat Espanyol i que gestiona l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). La norma UNE 302002 és una aposta ferma de la Secretaria d’Estat de Turisme de l’Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme orientada a garantir, facilitar i enriquir l’experiència de l’visitant als nostres museus aportant prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigor i promoció.

 

 

 

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: