La Fundació Albinegra organitzarà els actes del Centenari del CD Castellón

El compte enrere per a la celebració de l’Centenari de el Club Esportiu Castelló ha començat. L’entitat albinegra inicia els preparatius d’una sèrie d’iniciatives per celebrar tan assenyalada data, que es desenvoluparan coincidint amb l’any natural de 2022.

Per a tal fi, el Club Esportiu Castelló delega a la Fundació Albinegra l’organització i coordinació dels esdeveniments de celebració, que tindran com a protagonistes a tota la Família Albinegra, els seus valors socials i la trajectòria històrica de el CD Castelló.

El Club Esportiu Castelló complirà 100 anys el proper 20 de juliol de 2022 i des del Club s’han establint les línies mestres d’actuació, esdeveniments i continguts per a celebrar aquesta fita històrica com mereix al costat de tota la Família Albinegra, asseient d’aquesta manera les bases perquè sigui la Fundació Albinegra la que coordini els grups de treball, aculli iniciatives i desenvolupi els plans d’actuació, organització i desenvolupament dels esdeveniments.

La Fundació Albinegra, entre els seus diversos objectes socials, treballa per al foment de l’Albinegrismo des dels paràmetres establerts pels valors històrics i la dimensió social universal de el Club Esportiu Castelló, i què millor escenari on treballar que en el Centenari de l’Club per a tal fi. La Fundació Albinegra es converteix en el canal per acollir a tots aquells albinegros que desitgin participar en els actes de celebració i epicentre organitzador de l’Centenari Albinegro.

A una mica més d’un any per a la data assenyalada, les entitats albinegras han donat les primeres passes i ja han establert les primeres bases perquè sigui un any inoblidable. En els propers dies s’aniran anunciant més novetats sobre un any que passarà a la història de el Club Esportiu Castelló.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: