La FUE-UJI i el British School of Vila-real estableixen línies de col·laboració

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa i el British School of Vila-real (BSV) han signat un protocol general de col·laboració que recull la voluntat de les dues entitats de propiciar el desenvolupament de projectes d’interès vinculats a les àrees de formació, innovació, divulgació i investigació.

Carlos Cabrera, president executiu de la FUE-UJI, i Rhian Jane Cross, directora del BSV, han subscrit el conveni pel qual la Fundació Universitat Jaume I-Empresa i el centre educatiu es comprometen a implementar accions conjuntes que s’especificaran en pròxims programes i que contribuiran a l’impuls socioeconòmic de la província.

Gloria Serra, gerent de la FUE-UJI, i Ana Maria Expósito, responsable de Màrqueting i Comunicació del BSV, van assistir a l’acte de signatura del protocol.

British School of Vila-real és un centre educatiu pertanyent al grup internacional ISP Schools, compromès amb la innovació educativa. Amb una trajectòria de 25 anys, el seu model educatiu està plenament consolidat. És l’únic col·legi britànic, privat i mixt de la seua província que compta amb totes les etapes educatives des d’Infantil fins a Batxillerat, de 2 a 18 anys. BSV forma part d’International Schools Partenariat, un dels majors grups educatius del món, amb 48 col·legis i 45.000 alumnes en 13 països. El col·legi conjumina el millor de l’ensenyament britànic amb programes internacionals, complint els requisits del Ministeri d’Educació Espanyol i el Currículum Nacional Britànic. Amb l’International Primary Curriculum enriqueix el seu pla d’estudis amb una dimensió més internacional.

La FUE-UJI és una institució inclosa en el sector públic amb la consideració de mitjà propi de la Universitat Jaume I, de caràcter cultural, sense ànim de lucre, que naix per a donar contingut al compromís de col·laborar amb l’UJI en el foment i la promoció de les activitats vinculades a la formació permanent, a la promoció de la transferència de resultats d’investigació, a les accions d’impuls de la inserció laboral dels titulats i titulades i a la millora del potencial de les empreses i dels sectors econòmics i socials de Castelló. Més informació: http://www.fue.uji.es.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: