La fira de Morella serà centenaria

El Club Deportivo Castellón es troba immers el seu any més especial i, amb motiu d’involucrar tota la societat de Castelló per celebrar l’efemèride d’haver complert 100 anys d’història el 20 de juliol passat, ja ha definit el quart acte comarcal.

Dins del programa d’esdeveniments i activitats del Centenari hi ha una iniciativa que, juntament amb la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, es pretén exalçar el sentiment albinegre per totes les comarques de la província. Després de visitar Vilafranca del Cid, la Vall d’Alba i el Grup Sant Agustí i Sant Marc, ara és el torn dels Ports per amarar-se d’albinegrisme.

Morella serà el proper municipi que acapararà les mirades aquest diumenge 11 de setembre. Una sèrie d’activitats culturals, esportives i lúdiques s’ubicaran a l’Albereda des de les 11.00 fins les 14.00.

La regidora dʻEsports, Judit García, ha destacat que “es tracta dʻuna celebració molt important per al CD Castelló i ens alegra que pensen a Morella per compartir lʻafició i les activitats amb les nostres veïnes i veïns”. L´edila ha explicat que “activitats com torneig de futbol tres, inflables i altres reptes i jocs s´ubicaran a l´Albereda, al costat de l´Escola Infantil” i ha volgut “animar a totes i tots a gaudir d´aquesta jornada i divertir-se amb totes les activitats organitzades per celebrar el centenari del CD Castelló”. Finalment, també ha aprofitat per “agrair al club la seva implicació en l’organització d’aquest acte a la nostra ciutat i participar en unes jornades tan importants a Morella com és la fira”.

El CD Castelló, a través de la Comissió Delegada del Centenari, vol agrair a la Diputació, a la Generalitat ia les comarques de Castelló per implicar tota la província en homenatge al Centenari del Club Esportiu Castelló.

‘A la memòria, arriba la glòria’
‘PAM PAM ORELLUT’

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: