La Fedpecas i la ADPA també condemnen els deplorables esdeveniments que es varen produir abans del Hercules vs Castelló

El CD Castelló, poc després dels lamentables aldarulls als voltants de l’estadi José Rico Pérez entre aficionats radicals de l’Hèrcules i el Castelló unes tres hores abans de l’inici del partit, emetia un comunicat que començava així: «Davant els greus incidents violents [. ..], l’entitat albinegra vol mostrar el seu total condemna i repulsa d’aquests incidents ».

«L’entitat albinegra –afegia la nota– ja està treballant en col·laboració amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat per identificar els violents que s’han produït aquests incidents». «D’altra banda, el club també informa que en cas que algun dels violents sigui abonat del Castelló, l’entitat ha de prendre les mesures oportunes ja que la violència no té cabuda alguna al CD Castelló», va reblar.
Notícies relacionades
Ferits, detinguts i trets a l’aire en una baralla abans del partit del CD Castelló

MÉS REBUIG // De la mateixa manera, tant la Federació de Penyes del CD Castelló (Fedpecas) com l’Agrupació de Penyes Albinegres (ADPA) van condemnar els deplorables esdeveniments.

La Fedpecas va traslladar a la Mediterrània que no estava involucrada en els greus incidents previs al partit. «Hem informat al club que estàvem menjant a una hora d’Alacant», va expressar a aquest diari Alberto Aicart, president d’un col·lectiu que havia noliejat un autobús, igual que un altre grup de socis i aficionats de gol sud baix, amb els quals compartien taula i estovalles també en aquests moments.

Quant a la ADPA, a través de les xarxes socials, deixava constància, igualment, que «després dels fets ocorreguts als voltants del José Rico Pérez, l’Agrupació de Penyes Albinegres condemna aquests fets i qualsevol tipus de violència».

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: