La EPSAR adjudica obris de reforma de la depuradora de Villena

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat l’anunciar d’adjudicació dels obris de reforma de l’EDAR de Villena (Alacant) i Tractament Terciari. Les obres van ser LICITANT per l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR), amb data 5 de febrer de 2018.

D’un total de 20 licitadors presentats, l’adjudicatari ha resultat ser l’UTE formada per els empreses BECSA, SAV i DAM, per un import de 6.992.860,99 d ‘euros (IVA el 21% inclòs), i 1 Termini d’ESPECIFICAR, de 22 mesos.

L’obra consisteix en l’ampliació de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Villena de manera que s’amplia la Capacitat de Tractament per a una població de Fins 57.931 Habitants i 1 com cal de Tractament de 9.931 metres Cúbics al dia (8.000 actualment).

A més, és remodela tota la línia de Tractament amb la construcció d’1 nou pretractament, dos reactors biològics, un decantador secundari addicional ALS existents i 1 nova línia d’fangs, de manera que s’abocarà l’aigua a la Séquia del Rei amb la calidad exigida a l’Autorització d’Abocament per a la zona sensible del riu Vinalopó, reduint a els nutrients contaminants que s’aboquen actualment.

Finalment, s’inclou la construcció d’1 Tractament d’afinament de la calidad de l’aigua per a reutilització (Tractament Terciari), s’adecua 1 llacuna existent com a tanc de regulació d’cabals i s’implementa 1 Instal·lació de generació d’energia solar per a Reduir la petjada de Carboni de la depuradora.

AQUESTA actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: