La Diputació d’Alacant reprèn les obres d’eixamplament i millora de la CV-745 entre Llíber i Senija

La Diputació d’Alacant ha reprès els treballs d’eixample i millora de la CV-745 entre Llíber i Senija, un projecte que compta amb un pressupost global de més de 920.000 euros, que finança íntegrament la institució provincial i que s’executa en dues fases.

El diputat de Carreteres, Alejandro Morant, ha visitat la via, acompanyat per l’alcalde de Llíber, José Juan Reus, per conèixer l’estat de les obres que, tal com ha avançat, estaran finalitzades en un termini de cinc mesos aproximadament després de que l’aparició de roca al terreny obligarà a paralitzar durant un temps.

El projecte, que abasta en el seu conjunt uns 3 quilòmetres, té com a objectiu unificar i homogeneïtzar aquest tram d’escassa secció transversal i dotar-lo d’un traçat adequat. “Des de la Diputació d’Alacant estem fent un esforç per readaptar el projecte als imprevistos que han anat sorgint i que les obres, un cop les hem reiniciat, puguin estar acabades com més aviat millor i la carretera pugui obrir-se a l’trànsit”, ha indicat Morant, qui ha agraït als veïns de les poblacions confrontants “la seva paciència” pels trastorns ocasionats.

Segons ha explicat el diputat, la primera part de l’obra (entre els punts quilomètrics 2 + 930 i 4 + 380), que és la que s’ha reprès després de l’aturada d’uns mesos, estarà finalitzada en un termini aproximat de tres o quatre mesos. De forma paral·lela, a la fi del mes de maig s’iniciaran els treballs del segon tram (entre PK 1 + 900 i 2 + 930) que conclouran, segons les previsions, abans que els de la primera que té una major complexitat.

L’ampliació de la calçada amb falques d’eixample, la millora de el terreny, l’adequació completa de la capa de trànsit, la renovació integral de la senyalització horitzontal, vertical i de l’abalisament, la millora de l’drenatge i l’adequació dels accessos existents són les actuacions que s’estan escometent.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: