La Diputació de València restaura el mur de pedra de la Font de la Salut d’Olocau

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, a través del programa de Riscos Geològics, ha realitzat les obres de restauració ambiental de la Font de la Salut d’Olocau, després dels despreniments patits per fenòmens meteorològics.

 

La Vicepresidenta de la Diputació i responsable de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha destacat la importància d’estes obres per a la seguretat de la ciutadania usuària del paratge. Els treballs han consistit principalment en “la reconstrucció del muret de pedra afectat en el despreniment i la instal·lació d’una pantalla dinàmica per a minimitzar els riscos geològics”.

 

La pantalla dinàmica és de 4 metres d’altura de xarxa i de 10 metres de separació entre pals amb una capacitat d’absorció d’impactes de fins a 2.000 kj. A més, s’han retirat els arbres caiguts, la lluminària afectada, les roques despreses sobre el camí i el mobiliari urbà de la zona, és a dir, taules i cadires. També s’ha procedit a la neteja i desbrossament del talús.

 

L’obra ha sigut executada per l’empresa Infraestructures de Muntanya S.L. amb un import d’adjudicació de 59.674,38 euros, dels quals la Diputació subvenciona el 95% i el 5% restant l’Ajuntament d’Olocau.

 

 

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: