La Diputació de Valencia posa en servei la ‘turborrotonda’ que agilitza l’accés a la V-30 des de Manises i Paterna

La Diputació de València ha posat en servei la turborrotonda que agilitza l’accés a la V-30 des de Manises i Paterna. Les obres, amb un pressupost superior als 200.000 euros, es van iniciar fa dos mesos amb l’objectiu de remodelar la glorieta situada en el punt quilomètric 0,2 de la CV-371 entre els dos municipis, evitant així les retencions diàries que es produïxen a Manises, a causa de la prioritat de pas del trànsit procedent de Paterna.

Els treballs en la glorieta de la CV-371 s’han estudiat de manera conjunta amb el Ministeri de Foment, ja que l’enllaç amb la V-30 afecta a carreteres provincials i estatals. L’obra inclou l’ampliació de carrils existents i la construcció de trams de nova plataforma, així com la repavimentació i millora del ferm i el canvi de la senyalització horitzontal i vertical.

La primera turborrotonda executada en carreteres de la Comunitat se situa a l’eixida del pont de Manises, el municipi més afectat per les retencions de trànsit que es registren en hores punta i que ha reivindicat en diferents ocasions la cerca d’una solució per a alleujar l’accés a la V-30. L’actuació possibilita l’accés i la circulació simultània de vehicles procedents tant de Manises com de Paterna, que podran eixir en paral·lel de la nova infraestructura per a incorporar-se a la V-30.

La intervenció garantix l’itinerari per als vianants i ciclistes mitjançant l’execució de sengles passos de vianants tant a l’entrada com a l’eixida de la turborrotonda.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: