La Diputació de Valencia posa en servei la carretera que unix Bellreguard amb la platja

La Diputació de València ha obert al trànsit la carretera CV-673, que unix el municipi de Bellreguard amb la platja (enllaç amb CV-670), en la qual s’han escomés treballs mitjançant els quals s’ha ampliat la plataforma i millorat el drenatge, la funcionalitat i la seguretat viària en el tram. La inversió total de la corporació provincial ha ascendit als 3,5 milions d’euros.

 

Gràcies a les actuacions que està duent a terme l’àrea d’Infraestructures i Carreteres que dirigix Rafa García, s’ha eliminat l’actual problema d’acumulació d’escolaments que es produïa per l’existència d’un punt baix de la carretera, en el qual la rasant passa per davall de l’antiga via de ferrocarril reconvertida en via verda que va de Gandia a Oliva.

 

L’obra ha inclòs a més la construcció d’una nova passarel·la per a la via ciclista Gandia-Oliva, demolint l’existent per insuficiència d’espai. La nova estructura compta amb un ample de quatre metres.

 

D’altra banda, s’ha completat l’ampliació de la plataforma de l’actual CV-673 cap al costat sud, deixant intacta la línia de murets existents al costat nord de la calçada. S’ha executat una secció transversal amb carrils de tres metres d’ample i vorals d’un metre. En la mateixa plataforma s’ha realitzat una via de ciclovianants de tres metres d’ample, separada de la calçada mitjançant barrera de contenció.

 

El projecte de millora de la seguretat d’esta via contempla també el drenatge de la plataforma mitjançant cunetes als dos marges de la calçada, reposicions d’aigua potable, reg, accessos a parcel·les i reposicions de murs de maçoneria.

 

Després de la seua obertura al trànsit, s’espera que l’obra estiga completament acabada al llarg del mes de gener.

 

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: