La Diputació de València impulsa l’emprenedoria a La Hoya de Buñol amb la seua aposta formativa comarcal

Informació i Foto: http://www.dival.es

La Diputació de València continua portant a les comarques valencianes la seua aposta formativa itinerant. En aquesta ocasió ha sigut el torn de La Hoya de Bunyol, en la capital de la qual s’ha realitzat aquest dimarts una de les sessions formatives sobre emprenedoria que organitza el Servei de Formació de la corporació provincial a través de l’empresa pública Divalterra. Les jornades tenen una visió pràctica i compten amb l’experiència de ponents de l’entitat de Voluntariat Sènior d’Assesorament Empresarial (SECOT).

 

“Volíem que la formació isquera a les comarques”, ha expressat el president en relació a aquests cursos en el seu pas per diverses comarques valencianes. “La Diputació ha apostat per la descentralització i la cooperació entre diferents entitats perquè estem convençuts que redundarà en benefici de la ciutadania”. Aquesta iniciativa compleix així amb un dels objectius marcats en el full de ruta de la Diputació: l’aposta decidida per la formació.

 

Orientació per a emprenedors

 

El contingut de les jornades està dirigit a persones interessades a obrir el seu propi negoci (treballadors per compte d’altri, en situació de desocupació o acabant els seus estudis), a més de titulars d’empreses ja en marxa que vulguen millorar la gestió de la seua activitat. Les sessions, amb una durada de dues hores, són totalment gratuïtes per al públic assistent, encara que és imprescindible registrar-se online prèviament.

 

Sota el lema ‘Seminari emprenedor’, s’exposen de manera breu i senzilla alguns aspectes que les persones emprenedores han de tenir en compte a l’hora de prendre decisions sobre el seu negoci, com el pla d’empresa, el projecte de negoci, el pla de màrqueting i vendes, els estudis de mercat, el pla d’operacions i recursos humans, el pla economicofinancer i nocions sobre economia del ben comú i el balanç social.

 

Les jornades impartides per aquests ‘sèniors’ de SECOT han passat ja per Sueca, Sagunt i Ontinyent, i ara, després de Buñol, tancaran l’any a Quart de Poblet (29 de novembre). Tot açò amb la col·laboració de la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) coordinada per Divalterra, a través de les quals les persones interessades poden acudir per a rebre més informació, a més d’en el web www.divaladl.es o enviant un correu a planestrategica@divalterra.es.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: