La Diputació de Valencia i la Federació de Folklore continuaran col·laborant per a impulsar “les nostres manifestacions culturals”

El responsable de Cultura de la Diputació de València, Paco Teruel, junt amb el cap de servici de l’àrea, Josep Vidal, ha mantingut una trobada amb el president de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, José Ramón Peinado, que ha acudit a la reunió acompanyat pel directiu encarregat de Tabal i Dolçaina, Alejandro Blay, amb l’objectiu de fer balanç de la col·laboració existent entre la corporació provincial i la Federació i estudiar futurs projectes de manera conjunta.

 

Durant la reunió, Paco Teruel ha manifestat la voluntat de l’àrea de Cultura de “mantindre una relació fluida amb les federacions existents en l’àmbit cultural, en este cas amb la Federació de Folklore, i contribuir en aquelles qüestions d’interés comú”. En este sentit, va apuntar que “donarem continuïtat a la col·laboració per a impulsar les nostres manifestacions culturals”.

 

Quant al programa d’activitats culturals dedicat a la música i balls valencians, ‘Llavors de la Terra’, dut a terme en el Centre Cultural la Beneficència, el president de la Federació de Folklore, José Ramón Peinado, va valorar molt positivament la seua continuïtat, ja que “oferix una oportunitat a les agrupacions culturals de poder actuar en un espai emblemàtic de la ciutat de València, i a més, és un programa que té molt bon acolliment entre el públic”.

 

En la reunió s’han abordat també qüestions relacionades amb la col·laboració i la suma d’esforços per a la comunicació d’activitats culturals i, en concret, les del programa ‘D’Arrel’, les trobades de balls, música i cançons valencianes impulsades per l’àrea de Cultura de la Diputació de València. Així mateix, es va acordar la col·laboració en el ‘Concurs de composició per a dolçaina valenciana i instrument polifònic’ que organitza la Diputació, i els concursos duts a terme per la Federació en l’àmbit de la música d’arrel, així com en futures activitats.

 

Finalment, el diputat de Cultura, que ha incidit en la necessitat de “fomentar les nostres manifestacions culturals”, ha agraït el treball que des de les associacions i les seues federacions es duu a terme dia a dia, i ha apuntat que “per això volem escoltar-les i col·laborar amb elles en tot el possible”.

 

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: