La Diputació de Valencia i el Valencia Club de Judo cerquen nous èxits en la ’Champions’ d’un esport igualitari

Una de les línies de treball de la Diputació de València és el suport a l’esport base, que passa per ajudar a les federacions, els clubs i les famílies. En aquesta línia, la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ha rebut als integrants del Valencia Club de Judo, actuals campions de la Lliga Nacional de Clubs, tant masculina com femenina, i participants en la Golden League, la ‘Champions’ del judo.

 

“Recolzem i premiem un esport base en el qual la bandera siga sempre la igualtat. I no solament açò, també compartim els valors i els hàbits saludables del judo com una forma de vida que contempla el desenvolupament personal, el benestar físic, les relacions interpersonals i la superació”, ha afirmat García.

 

Per la seua banda, Sugoi Uriarte, president i entrenador del Valencia Club de Judo, ha agraït el suport cada vegada major de la Diputació. Uriarte ha posat en valor la importància de la igualtat en el club: “els nostres millors resultats normalment solen venir de les categories femenines, els xics estem gelosos i volem aconseguir els seus resultats”, ha assenyalat en referència a la medalla de plata de les xiques en l’última Golden League.

 

Uriarte també ha destacat que “gràcies al suport institucional, a les bases i a les futures promeses s’aconseguiran majors èxits en el futur”, una opinió que comparteix la diputada d’Esports, Isabel García, a qui els esportistes van mostrar els trofeus guanyats recentment.

 

El València Club de Judo va rebre també de part de la diputada el premi el reconeixement de l’esport base en la Gala de l’Esport Valencià organitzada per Yosoynoticia.es, esdeveniment en el qual es va destacar el paper de la institució pública com a suport fonamental a l’esport base amb més de 200 beques directes a esportistes i clubs.

 

 

Informació i Foto: http://www.dival.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: