La Diputació de Valencia exposa el pla d’igualtat de la Comissió Europea en el Encuentro de Mujeres Andaluzas

Informació i Foto: http://www.dival.es

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes ha participat com a ponent en el VII Encuentro de Mujeres Andaluzas de la Comunitat Valenciana i Joventut, una cita en la qual ha acostat als assistents el pla estratègic d’igualtat de la Comissió Europea.

La trobada, organitzada per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana ha congregat a més d’un centenar de persones procedents de les diferents cases d’Andalusia de la Comunitat Valenciana per a tractar les diverses polítiques existents en matèria d’igualtat i els reptes a superar.

“Europa pretén afermar el seu compromís de promoure la igualtat entre homes i dones, centrant-se en aspectes tan fonamentals com augmentar la participació de la dona en el mercat laboral, promovent la igualtat entre els dos sexes i assegurant els drets de les dones a tot el món”, ha destacat.

Nofuentes també ha destacat els diferents programes finançats per la UE que contribueixen a desenvolupar aquest compromís, com “els 5.850 milions d’euros que durant el període 2014-2020 han destinat els Fons Estructurals i d’Inversió Europeus per a engegar mesures per a promoure la igualtat”.

Així mateix, el diputat ha tingut paraules d’agraïment per a la presidenta del FECA-CV, Puri Torres López, “per l’immens treball que estan realitzant des de l’associació per promoure valors d’igualtat, fomentant la implicació juvenil en açò”. I ha destacat el seu compromís per “seguir col·laborant i treballant mà a mà amb la FECA-CV”.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: