La Diputació de Valencia es convertix en patrona de la Fundació CEMAS

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha participat en l’acte de constitució del Patronat de la Fundació CEMAS, Centre Mundial de l’Alimentació Urbana Sostenible. La Diputació forma part de la iniciativa conjunta de l’Ajuntament de València i l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura FAO per a la identificació, classificació, divulgació i sensibilització dels grans reptes als quals s’enfronten les ciutats i la població en general en qüestions alimentàries i nutricionals.

Maria Josep Amigó ha destacat que amb el CEMAS “s’obri un nou espai per al diàleg i la comunicació, un lloc on escoltar-nos i compartir polítiques alimentàries sostenibles”.

El Patronat de la nova fundació, presidit per l’alcalde de València, Joan Ribó, està integrat per la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà; la vicepresidenta de la diputació, Mª Josep Amigó, i pels regidors de l’Ajuntament de València Alejandro Ramon, Maite Ibáñez, Carlos Galiana, Emiliano García, Isabel Lozano, Carlos Mundina, Rafael Pardo, Borja Sanjuan, i Vicente Montañez.

En la sessió de constitució es va aprovar el Pla d’actuació 2021 del CEMAS i el nomenament de Vicente Domingo com a director de la fundació. Domingo ha dirigit el CEMAS des de la seua creació, en 2019, com a òrgan desconcentrat de l’administració local.

La nova fundació pública local serà una institució que podrà establir aliances amb universitats de tot el món, accedir a projectes europeus, convenis amb xarxes de ciutats i col·laboracions amb la societat civil i el sector privat.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: