La Diputació de Valencia duplica el nombre de places i de cursos formatius per als empleats de l’Administració Local

El ple de la Diputació de València ha tirat avant el Pla General de Formació 2023, el qual duplica tant el nombre d’accions formatives com l’oferta de places respecte a l’any passat. En concret, s’inclou una oferta global de 8.846 places repartides entre els més de 200 cursos programats inicialment, dirigits a tot el personal pertanyent a la pròpia Diputació, als ajuntaments i a la resta d’entitats locals de la província. Cal recordar que el nombre inicial d’accions formatives es pot incrementar al llarg de l’any segons les necessitats i la demanda existent.

La diputada responsable de l’àrea d’Administració General, Pilar Molina, ha ressaltat “l’espectacular increment de l’oferta formativa de la Diputació, gràcies al qual podem donar resposta a les necessitats en matèria de formació que ens han transmés tant els propis ajuntaments com els serveis interns de la corporació provincial”.

El contingut dels cursos que s’impartiran durant el present exercici continua abastant una gran quantitat d’àmbits, entre els quals destaca tot el relacionat amb la formació relativa a competències digitals, administració electrònica i transformació digital. També tenen gran rellevància altres matèries com el valencià, la contractació, la gestió econòmica, la gestió de fons europeus i la igualtat.

En clau interna sobreïx la formació proposada pels serveis per al personal de nou ingrés en matèries com a protecció de dades, ciberseguretat, igualtat, protocol d’assetjament sexual, prevenció i administració electrònica.

Quant a les diferents modalitats, el format en línia, que va adquirir una gran rellevància durant els anys de pandèmia, continua mantenint un pes majoritari amb la finalitat d’afavorixer la participació i fer arribar la formació a més personal. També s’impartiran cursos de manera presencial i en formats mixtos, en línia i amb videoclases.

Les sessions lectives seran impartides per un professorat expert en les matèries de referència, procedent de l’àmbit universitari i també del professional, o bé de la pròpia administració provincial i els ajuntaments. El personal interessat a inscriure’s en estos cursos pot fer-lo fins al pròxim 10 de març accedint a l’apartat de Teletramitación de la web de Formació, a través de l’enllaç https://www.dival.es/es/formacion

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: