La Diputació de Valencia convoca les ajudes per a la implantació del Pla de Normalització Lingüística de 2021

La Diputació de València, a través de la Unitat de Normalització Lingüística, ha publicat la convocatòria de subvencions per a la implantació del Pla de Normalització Lingüística 2021. El termini de presentació d’instàncies per als ajuntaments està obert fins al 3 de maig.

Segon explica la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, des de la Diputació “volem ajudar als municipis a implantar els plans de Normalització Lingúística, un conjunt d’accions i estratègies dirigides a promocionar l’ús de la nostra llengua”.

Les ajudes estan destinades a municipis de la província de València, amb prioritat els de 3.000 a 10.000 habitants. La convocatòria té per objecte establir les condicions que regularan la concessió d’un màxim de 8 ajudes per a la implantació d’un Pla de Normalització Lingüística, l’import del qual està estipulat en un màxim de 11.250 euros, i que serà subvencionat al cent per cent.

El Pla de Normalització Lingüística és un conjunt d’accions formatives i tècniques encaminades a millorar el coneixement i l’ús del valencià en un municipi, i que té com a destinataris el personal públic de l’ajuntament, els establiments comercials i els col·lectius socials de la població.

La durada de realització del pla serà com a mínim de 300 hores, de les quals un 15% seran hores de treball de gestió i un 85% de treball presencial.

El pla inclou una programació completa de tasques formatives, tasques tècniques de correcció i traducció i un procés d’exploració, revisió i, si escau, correcció o traducció de la toponímia menor del municipi.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: