La Diputació de Valencia arregla la ‘corba del castell’ de Chiva per perill de despreniments

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha executat les obres de consolidació i contenció de terres en el talús de la urbanització ‘La Lloma del Castell de Chiva’ per un import de 56.195 euros, dels quals la Diputació subvenciona el 90% (50.575 euros) i la resta és assumida per l’Ajuntament.

Les obres s’han realitzat en la zona coneguda com la ‘corba del castell’, concretament en l’avinguda del Regne de València, on existix un talús d’uns 8 metres d’altura en el qual s’han produït una sèrie de despreniments. “Davant esta situació, que posa en perill l’estabilitat de les cases situades sobre el talús i la seguretat de les persones que circulen per la carretera sota este, l’àrea de Medi Ambient ha actuat per a minimitzar els riscos geològics”, ha explicat la vicepresidenta Maria Josep Amigó.

Les actuacions han consistit en el sanejament de la zona; la fonamentació de la base per a instal·lar diversos panells prefabricats de formigó armat; l’ancoratge profund per al sosteniment d’estos panells i la plantació d’espècies entapissants en el nou mur per a la seua integració paisatgística.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: