La Diputació de Valencia activarà la via ciclopedestre que unirà Cheste i Chiva

La diputada de Carreteres i vicepresidenta 2a de la Diputació de València, Reme Mazzolari, s’ha reunit este matí amb l’alcaldessa de Chiva, Amparo Fort, i l’alcalde de Cheste, José Morell, per a abordar diferents assumptes relacionats amb infraestructures que afecten als dos municipis.

Un dels punts que s’han tractat és la possible connexió de les dos poblacions mitjançant una via ciclopedestre. “Es tracta d’un projecte que necessitava l’impuls definitiu que li donarem des de la Diputació, com una manera de facilitar el trànsit entre les dos poblacions, promovent vies de comunicació saludables amb les màximes garanties de seguretat”, indica la diputada Reme Mazzolari.
La també vicepresidenta 2a de la Diputació explica que “esta actuació s’alinea perfectament amb l’objectiu d’este equip de govern de facilitar els llaços d’unió entre poblacions confrontants”, i incidix en “el compromís del president Vicent Mompó que la xarxa de comunicacions que es promoga des de la Diputació atenga tant grans carreteres com a altres tipus de vies que siguen d’interés per als municipis”.

Adequació de l’accés al circuit de Cheste

La reunió entre la diputada de carreteres i els primers edils de Chiva i de Cheste, també
ha servit per a accelerar els tràmits administratius que permetran que la Diputació condicione la carretera que uneix l’A3 amb el Circuit de Cheste. “Es tracta d’una actuació que realitzarem de manera urgent per tal que estiga preparada per al mundial de motociclisme de l’últim cap de setmana de novembre”, confirma la diputada Reme Mazzolari.

L’actuació de l’àrea de Carreteres se centrarà en la reparació del ferm i la millora del drenatge, “amb l’objectiu d’incrementar la seguretat dels milers de vehicles, tant cotxes com sobretot motos, que transiten la zona els dies que hi ha algun esdeveniment en el circuit”, explica Mazzolari, “i que té en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana l’esdeveniment més destacat de l’any”.

La modificació administrativa consistix a donar conformitat a la modificació proposada per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori per a la inclusió d’este tram dins de la Xarxa de Carreteres del Sistema Viari de la Comunitat Valenciana, assignant la titularitat a la Diputación de València amb denominació CV-386, accés sud-est al circuit de velocitat.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d