La Diputació de Castelló s’alia amb municipis i sector turístic per fomentar escapades de cap de setmana

Informació i Foto:www.dipcas.es

La Diputació de Castelló està decidida a aconseguir omplir els pobles de la província aquesta tardor a través d’una potent estratègia promocional que durà a terme d’acord a les demandes que li han realitzat els municipis i el mateix sector turístic provincial. D’aquesta manera, el Govern Provincial aprofitarà la recta final de l’any per seguir impulsant el turisme de proximitat de la pròpia província i de la Comunitat Valenciana a través d’escapades de cap de setmana, especialment a l’interior de Castelló.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “d’acord a les prioritats marcades tant per municipis com per empresaris en el Patronat de Turisme de la Diputació, farem especial èmfasi en promocionar les escapades de cap de setmana a Castelló i en el mercat de la Comunitat Valenciana. El bon temps que hem tingut fins ara està ajudant a aconseguir dades molt bons d’ocupació durant aquest mes d’octubre i que podrem confirmar de forma oficial a uns dies “.

Especial èmfasi en els ponts fins a finals d’any

La Diputació de Castelló ha programat amb especial intensitat accions promocionals turístiques coincidint amb les dates prèvies als ponts, tant el del 9 d’Octubre, com l’actual del Pilar, com passarà el proper mes de desembre amb el pont de la Constitució.

Segons el vicepresident Martínez, “són dates clau en què s’ha de fer la resta per captar el màxim de turistes. Si aconseguim mantenir el bon ritme turístic que portem des de principis d’any aconseguirem millorar les xifres de visitants de 2016 que va ser un bon any per al turisme de Castelló “.

Aquesta important aposta promocional, que inclou tot tipus de suports i mitjans, té una doble vessant. D’una banda, atreure el turisme de proximitat, especialment de València i altres províncies limítrofes, amb l’objectiu que triïn l’oferta turística provincial per gaudir tant ponts festius com caps de setmana. De l’altra, mitjançant una campanya promocional a la pròpia província, posar en valor les diferents activitats que hi ha cada cap de setmana a tots els municipis, per motivar els castellonencs per gaudir de les diferents experiències esportives, gastronòmiques, culturals o vinculades a la natura i el patrimoni.

Cal assenyalar que el perfil del turista-públic objectiu d’aquestes campanyes promocionals coincideix amb un perfil familiar, que gaudeix de les activitats complementàries que ofereix la destinació i que procedeix de la pròpia província o de la resta de la Comunitat Valenciana.

Important presència en fires

La intensificació de la promoció en mercats de proximitat coincideix també amb dos intensos mesos de promoció en fires turístiques, tant nacionals com internacionals.

En aquest sentit, cal tenir en compte que aquests dies la Diputació participa al Saló Nàutic de Barcelona fins diumenge que ve, la Fira de Tots Sants a Cocentaina (del 28 d’octubre a l’1 de novembre), la World Travel Market de Londres (del 6 al 8 de novembre), la València Boat Xou (de l’1 al 5 de novembre), Intur Valladolid (del 23 al 26 de novembre) i la IGTM Golf Travel (de l’11 al 14 de desembre).

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: