La Diputació de Castelló rendeix tribut a la provincia en un original video nadalenc

La Diputació de Castelló rendeix tribut a la província en un original vídeo nadalenc que desprèn castellonerisme al ritme de la nadala popular ‘La Nit de Nadal’, adaptat especialment per a aquesta peça pel director de l’Orquestra Lírica de Castelló, Carlos Pascual. Un total de seixanta músics d’aquesta formació i més de cent ciutadans que han actuat com a extres en el clip donen la millor imatge per a la felicitació ‘Bona Terra, Bona Gent, Bon Nadal’ amb el qual la Diputació de Castelló desitja unes bones festes a tots els castellonencs alhora que promociona els millors valors de la província.
El president de la Diputació, Javier Moliner, s’ha reunit amb Carlos Pascual, director de l’Orquestra Lírica de Castelló, a qui ha agraït “l’especial implicació de tots els músics en aquest projecte. La seva complicitat ha estat clau per a l’èxit d’aquesta peça audiovisual “. En la trobada el president li ha fet entrega, a manera d’agraïment, de l’enregistrament del clip per fer-la extensiva a tots els músics que han participat en la felicitació.
El president ha posat en valor més “la capacitat d’aquesta terra perquè segueixin succeint coses bones a la nostra gent. Som una gran província, amb grans oportunitats que hem d’aprofitar i aquest és el nostre tribut a la terra que volem “.
En aquest sentit, ha explicat que “d’aquest vídeo es desprèn el gran patrimoni natural, cultural i històric que té la província, així com els valors que es desprenen de la nostra gent, amb la nostra gent gran i els nostres nens, transmetent el que ens fa ser un poble únic, amb 135 identitats en cadascun dels nostres municipis, però mantenint un únic projecte comú de província, uns valors que es respiren des de la costa fins a l’interior castellonenc “.
Cal tenir en compte que la gravació d’aquest clip de dos minuts de durada ha comptat amb la aparticipació de més d’un centenar de castellonencs que han col·laborat com a ‘extres’ en la gravació, als que Moliner ha agraït la seva implicació, especialment a les desenes de nens que apareixen en aquesta entranyable felicitació.

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: