La Diputació de Castelló reivindica el Dia Internacional de la Dona amb la iniciativa ‘Estreles referents de la Igualtat’

La Diputació de Castelló, a través de l’àrea d’Igualtat que dirigeix la vicepresidenta i diputada Patricia Puerta, ha llançat la iniciativa ‘Estreles referents de la Igualtat’ amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Així, el pròxim 8 de març, es donarà a conéixer un itinerari compost per 50 estreles amb els noms de persones i entitats que treballen, dia a dia, per assolir la igualtat entre hòmens i dones.

A més a més, abans de descobrir aquest itinerari, es donarà lectura de la declaració institucional de la Diputació de Castelló a càrrec del president José Martí, a les 12:00 hores en la plaça de les Aules, i es projectarà el vídeo ‘Dones de l’Univers’, que ha sigut promogut juntament amb l’Ajuntament de Castelló.

La programació seguirà després del 8M amb una trobada de treball que tindrà lloc el dimarts 21 de març en la qual participarà el duo Towanda Rebels, format per les activistes, artistes, escriptores i feministes Zua Méndez i Teresa Lozano. En aquesta trobada s’abordarà l’abolició de la prostitució. Eixe mateix dia, a continuació de la trobada, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló es comptarà amb l’actuació de l’humorista i dramaturga Patricia Sornosa.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: