La Diputació de Castelló reforça Castelló Global Program

La Diputació de Castelló està disposada a fer del creixement empresarial una oportunitat de creació d’ocupació i consolidació de població en tota la província i especialment a l’interior com a part de la seva campanya ‘Repoblem’, i és per això que ja ha reforçat al costat del Espaitec de l’UJI, a l’CEEI ia la Llançadora d’Ocupació el programa Castelló Global Program en tot el seu recorregut.

Avui ha conclòs aquesta V edició amb la presentació per part de les 14 empreses participants del seu pla de creixement, una presentació que s’ha desenvolupat a la Universitat Jaume I.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha participat en aquest acte en el qual les empreses han presentat el pla de creixement en el qual han estat treballant durant els últims mesos, amb el suport dels mentors del programa i els formadors d’EDEM Escola d’Empresaris. “El Castelló Global Program està ajudant a les empreses de la província a créixer i a generar nous llocs de treball, de fet totes les empreses que han participat ja estan ampliant les seves plantilles, fins i tot algunes ja han duplicat les seves plantilles”.

En aquest sentit, Aguilella ha destacat d’aquest programa que finança la Diputació i que té cost zero per a les empreses que “ajudem a les empreses que vulguin expandir la seva activitat a poder fer-ho reduint al mínim els riscos a través de previsió, formació i assessorament de els millors especialistes congregats en aquest programa. El finançament d’aquesta iniciativa s’emmarca en l’objectiu prioritari d’aquest Govern Provincial per consolidar població en els nostres municipis, crear-hi noves oportunitats econòmiques i ocupació, i no deixar escapar ni una mica de talent dels nostres joves i emprenedors “.

Cal assenyalar que l’acte d’avui ha comptat a més amb la participació del director acadèmic d’Espaitec, David Cabedo, que ha reconegut juntament amb Aguilella l’esforç realitzat per les empreses seleccionades durant els últims mesos i l’important impacte que té en el teixit econòmic empresarial de la província.

Important impacte a l’interior

Per poder avaluar l’important impacte que està tenint la trajectòria del Castelló Global Program a les zones de l’interior de la província, cal tenir en compte que ja han participat 50 empreses de 24 municipis de la província, i que de mitjana han doblat el seu volum de negoci i plantilles a partir de la seva participació en aquest programa d’acceleració empresarial.

“És la constatació amb xifres de l’efectivitat que tenen les mesures que estem impulsant des del Govern Provincial per ajudar al talent provincial a generar riquesa i també la consolidació de població en els municipis de l’interior. Generar llocs de treball en aquests pobles és tan important com que aquestes persones que entren a treballar en aquestes empreses es quedin a viure en els seus pobles “, ha conclòs el diputat.

A partir de la clausura d’aquesta cinquena edició del Castelló Global Program, el Govern Provincial, Espaitec, CEEI i Llançadora d’Ocupació continuaran el seu treball de col·laboració per definir la nova convocatòria de 2018.

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: