La Diputació de Castelló preveu una ocupació turistica del 90% a l’interior en aquest pont d’octubre

Informació i foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló preveu una ocupació turística del 90% a l’interior, el 85% a la costa i del 50% a la ciutat de Castelló per a aquest pont del 9 d’octubre i d’acord al mostreig telefònic realitzat pels tècnics del Patronat Provincial de Turisme entre l’empresariat provincial. Les bones expectatives del sector turístic per a l’activitat d’aquests propers dies confirmen a més el bon funcionament que han tingut les campanyes promocionals de proximitat realitzades per la Diputació i que han contribuït a aquest bon comportament.

 

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “les previsions són bones i apunten al bon comportament que està experimentant el nostre sector turístic durant aquest any. És important per a nosaltres que, una vegada conclòs l’estiu durant aquest mes d’octubre, sapiguem mantenir l’activitat en un sector del qual depèn el manteniment de milers de llocs de treball en els nostres pobles “.

En aquest sentit, Martínez ha explicat que “d’ací que estiguem treballant en promoció de proximitat, en el foment d’esdeveniments esportius, en les activitats culturals i jornades gastronòmiques, i amb el programa Castelló Sènior. L’objectiu final és la desestacionalització per mantenir una planta turística important durant més temps i amb això més llocs de treball estables en els nostres pobles “.

Pel que fa al perfil del turista, predomina el turisme nacional i familiar, que tria tradicionalment l’interior durant aquestes dates, tot i que s’està detectant també certa tendència per la costa de la província en aquestes dates. “El bon temps està fent a més que s’allarguin les escapades de sol i platja, una cosa que també tenim molt en compte a l’hora de promocionar el nostre producte turístic tant en àmbit nacional com internacional”, ha assenyalat el vicepresident.

Èxit de les campanyes de proximitat

La Diputació de Castelló, d’acord a les prioritats del sector turístic marcades en el Pla de Màrqueting Turístic 2017, manté al turista nacional com un públic objectiu prioritari en les diferents campanyes promocionals que duu a terme.

Tant és així que ha invertit 270.930 € en una potent campanya de publicitat dirigida a sis comunitats autònomes espanyoles prioritàries per al turisme provincial i participa en les següents fires turístiques de l’àmbit nacional: Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona), Cornella (Catalunya) , Dive travel Show (Madrid), Expo Sport outdoor (Barcelona), Sevatur (San Sebastian), MedSeA (Alacant), B-Travel (Barcelona), Boatshow (Palma), Expovaciones (Bilbao), Aratur (Saragossa) i Unibike ( Madrid).

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: