La Diputació de Castelló mobilitza 160 efectius terrestres, 35 camions autobombes i 3 mitjans aeris per a previndre incendis forestals per Setmana Santa

Bombers Diputació Castelló ha activat un dispositiu especial de vigilància i prevenció d’incendis forestals amb motiu de la Setmana Santa, que ha suposat la mobilització de 160 efectius terrestres, 35 camions autobomba i 3 mitjans aeris amb base en l’Aeroport i l’Aeroclub de Castelló. El pla afecta al conjunt dels parcs de bombers professionals i voluntaris de la província situats a Benicarló, Orpesa, Nules, Segorbe, Morella, Benassal, Llucena i Onda, així com a la Unitat de Voluntaris Forestals de les Fuentes de Ayódar, a més de les 15 unitats de bombers forestals de la Generalitat Valenciana assignades al Consorci Provincial de Bombers de Castelló. Com a reforç puntual també està disponible la Unitat de Protecció civil de la Diputació de Castelló.

El president de la Diputació, Jose Martí, fa una crida al conjunt de la població perquè «siguem especialment acurats amb l’entorn i evitem qualsevol acció que puga representar un risc d’incendi forestal». En aquest sentit, recorda que l’incendi de Villanueva de Viver encara no està extingit i que continuen treballant efectius en l’àrea afectada.

És important tindre present que «resulta imprescindible extremar la precaució en zones forestals i no encendre cap mena de foc». El president recorda a més que està prohibida per la Generalitat Valenciana qualsevol tipus de crema de restolls, fins i tot encara que es comptara amb autorització prèvia».

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: