La Diputació de Castelló inverteix 410.000 euros en la millora de la seguretat viària de la carretera que uneix Cabanes amb la Ribera de Cabanes

La Diputació de Castelló ha invertit 410.000 euros en la realització d’importants millores de seguretat viària en la carretera provincial CV-146, que uneix Cabanes amb la Ribera de Cabanes. Així ho ha explicat el diputat de Carreteres i Desenvolupament Rural, Santi Pérez, en el transcurs de la visita que ha efectuat a la via al costat de l’alcaldessa de localitat, Virginia Martí. Entre altres millores, s’ha procedit al reforç de les cunetes i taluds, l’ampliació d’algunes cunetes xafables i la col·locació d’esculleres en els trams en les quals s’estaven registrant despreniments. També s’ha millorat la senyalització del traçat i de les aigueres per les quals s’evacua l’aigua dels escolaments.

És una actuació efectuada en 2020 i 2021 que, segons Pérez, “les veïnes i els veïns de Cabanes i la Ribera portaven molt de temps esperant” i que “resultava imprescindible perquè estem parlant d’una carretera molt transitada”.

En termes similars s’ha pronunciat l’alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí, posant en valor “uns treballs que milloren substancialment els nivells de seguretat de les persones que diàriament utilitzen aquesta via”. En aquest sentit, ha agraït la labor desenvolupada per la Diputació i “la sensibilitat mostrada amb Cabanes, perquè quan expliquem al diputat Santi Pérez la problemàtica existent, es va posar a la feina”.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: