La Diputació de Castelló inverteix 100.000 euros en millorar la xarxa de clavegueram de la zona marítima de Moncofa

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló inverteix 100.000 euros en millorar la xarxa de clavegueram de la zona marítima de Moncofa, assumint el 100% del cost d’aquesta actuació amb la qual el Govern Provincial dóna resposta al problema plantejat per l’Ajuntament de Moncofa a la zona de la platja del municipi.
El president de la Diputació, Javier Moliner, ha conegut en primera persona com estan transcorrent els treballs que s’articulen a través d’un conveni de col·laboració entre la Diputació i l’Ajuntament. “És una oportunitat el poder conèixer in situ el treball que s’està realitzant en base a un conveni que la Diputació ha signat amb l’Ajuntament de Moncofa aportant una quantitat de 100.000 euros per ajudar a millorar la xarxa d’abastament, en aquest cas la xarxa de col·lectors de la zona de la platja de Moncofa “.
En aquest sentit el president ha explicat que “hem actuat en moltes ocasions en aquesta zona perquè som molt conscients de la preocupació que l’Ajuntament té respecte a donar els millors serveis. En el seu moment vam col·laborar amb el servei d’enllumenat públic i ara estem col·laborant amb el servei de clavegueram, i ho hem fet també amb el proveïment d’aigua potable quan ha estat necessari “.
La Diputació, aliada dels ajuntaments en la millora de serveis
La intervenció de la Diputació en la millora de la xarxa de clavegueram d’aquesta zona de Moncofa es contextualitza en el treball d’escolta activa del Govern Provincial amb els ajuntaments de la província i com a principal aliada dels ajuntaments en la millora dels serveis municipals.
“En definitiva -ha indicat el president- sempre hem estat al costat del Ajuntament de Moncofa per establir les bases de la prestació dels millors serveis als ciutadans de Moncofa, als turistes que trien Moncofa per estiuejar i estem de la mà dels ajuntaments . La nostra preocupació i el nostre desvetllament és allò que a un ajuntament li preocupa, i per això té gran valor la col·laboració permanent que el Govern Provincial té amb l’Ajuntament de Moncofa, la lleialtat absoluta de treball conjunt, de saber que podem tenir una aliança traçada per resoldre allò que preocupa els ciutadans, ja sigui en el cas de serveis bàsics com estem parlant ara, bé sigui en el d’instal·lacions esportives com vam atendre en el seu moment amb el camp de futbol o de qualsevol preocupació municipal que l’Ajuntament pugui tenir i que sempre va a comptar amb la col·laboració del Govern Provincial “.
Per la seva banda, l’alcalde de Moncofa, Wenceslao Alós, ha destacat que “el principal problema que tenim a Moncofa a hores d’ara són les grans deficiències que hi ha en aquest tema, conseqüència de la manca crònica d’inversions dels últims any i que ara hem d’anar solucionant. Gràcies a l’ajuda de la Diputació en aquests moments estem fent una obra de 100.000 euros finançada íntegrament per la Diputació i que continuarem amb una actuació assumida per l’Ajuntament, amb 200.000 euros, i que hem d’anar escometent “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: