La Diputació de Castelló inicia una nova ‘Llamada a Proyecto’ als dissenyadors per a seleccionar la imatge del Dia de la Província de 2023

La Diputació de Castelló ja ha començat els tràmits per a seleccionar la que serà la imatge commemorativa del Dia Oficial de la Província de Castelló de 2023, acte institucional que se celebra anualment durant el mes de maig i que serveix per a reconéixer a les persones que han treballat pel territori castellonenc, atorgant-los mèrits o l’alta distinció de la província.

La imatge representarà a l’acte, tant en cartelleria com en la pròpia gala de lliurament de premis. El mètode de selecció que s’ha optat per realitzar és el denominat com “Llamada a proyecto”, en el qual els dissenyadors tenen l’oportunitat durant uns dies per a presentar el seu portafolio amb treballs anteriors.

Després de la selecció per part del jurat del més idoni per a treballar en el projecte, es realitzarà la contractació, que en aquesta ocasió s’adjudicarà per un total de 4.400 euros més IVA.

El jurat que valorarà les propostes estarà compost, entre altres, per membres de tres associacions del sector: Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló ‘La Exprimidora’ i Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV).

La documentació de les candidatures s’haurà d’enviar al correu prensadiputacion@dipcas.es des del 10 fins al 20 de febrer de 2023. Posteriorment el comité de valoració es reunirà, tindrà en compte totes les propostes i el 23 de febrer confirmarà l’elecció final. Les bases completes estan disponibles en el següent enllaç de la pàgina web de la Diputació de Castelló:

 

 

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: