La Diputació de Castelló inicia la fira de la cervesa artesanal Castelló Ruta de Sabor

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló reuneix des d’aquesta tarda i fins el proper diumenge a la nit a cervesers i productors agroalimentaris de la província en la I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor, que té lloc a la Plaça Les Aules de Castelló. Aquest nou esdeveniment serà una de les 21 accions amb què el Govern Provincial, a través de la seva marca Castelló Ruta de Sabor, fomentarà el consum de productes autòctons fins a finals d’any i després de la recent incorporació de 40 nous productors a l’element diferenciador.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha recorregut part de la fira aquesta tarda, coincidint amb la seva obertura. “Vam reunir en un mateix espai a diferents productors de cervesa artesanal de la nostra província i a alguns dels millors i més representatius aliments de la nostra gastronomia. Tenim la millor rebost del mediterrani i amb iniciatives com aquesta, des de Castelló Ruta de Sabor, volem convertir els castellonencs en els millors ambaixadors dels productes de la nostra terra “.

Cal assenyalar que participen a la fira 05:00 productors de cervesa artesanal de Castelló, com són Castelló Beer Factory, Cervesa Montmirà, Badum, Isanbeer i Canabeer.

La música en directe així com el foodtruck amb dinar de Castelló Ruta de Sabor constitueixen al·licients complementaris a la rica varietat de cerveses artesanals elaborades en municipis de la província que ja es poden degustar.

Més de 100 productes ja inclosos en la marca

La consolidació de la marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor com a element dinamitzador del sector agroalimentari de la província és ja una realitat amb la recent inclusió de 40 nous productors. Són ja amb això 80 productors i més de 100 productes de 14 sectors agroalimentaris diferents.

L’ambició de la Diputació de Castelló amb la posada en valor de la gastronomia de la província és tal que el Govern de la província ja treballa en la creació d’Castelló Ruta de Sabor com a nou producte turístic de Castelló.

Així, a través del recurs gastronòmic dels productes i tot el seu procés d’elaboració en els municipis de Castelló, la Diputació treballarà de la mà de municipis i productors per tal de valoritzar aquests productes, tot el patrimoni natural i cultural vinculat als mateixos i aconseguir atreure visitants als pobles no només a través de la realització de jornades gastronòmiques i comercials, sinó també incorporar tot un seguit d’experiències turístiques amb més oferta complementària que permetin al visitant conèixer els pobles de Castelló a través de la seva tradició gastronòmica

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: