La Diputació de Castelló impulsa noves oportunitats a Torre d’En Besora en el seu compromís amb els pobles rurals de la província

La Diputació de Castelló impulsa noves oportunitats a Torre d’En Besora a través d’un conjunt d’actuacions que torna a posar de manifest el compromís del Govern Provincial de Javier Moliner amb els pobles rurals de la província i per la igualtat d’oportunitats a tot el territori. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha conegut de la mà de l’alcalde, David Vicente Segarra, la completa reforma de l’edifici de l’Ajuntament realitzada per la Diputació, la rehabilitació de la plaça de les Eres del municipi, i el condicionament de dos miradors costat de l’església, a més del Centre d’Interpretació Turística realitzat per la Diputació. Unes actuacions que en el seu conjunt han suposat a la Diputació una inversió de més de 252.000 euros i que confirma la sensibilitat del Govern Provincial de Moliner amb els pobles més petits de Castelló.

El president Moliner ha assegurat que “aquesta actuació és un exemple més del treball diari que portem a terme de la mà dels 135 ajuntaments de la província de Castelló. Sabem de les dificultats que tenen els pobles més petits per trobar noves oportunitats que els permetin millorar i atreure habitants i riquesa durant tot l’any i és per això que hem tingut durant aquests anys una especial sensibilitat amb tots ells, sense colors polítics ni altre interès més que el de millorar el seu futur “.

Tant és així que el mateix alcalde ha agraït a Javier Moliner “la seva especial sensibilitat amb els pobles més petits i el seu compromís amb donar solucions als nostres problemes i necessitats. Sempre hem tingut oberta la porta del seu despatx i agraeixo l’atenció prestada i el seu compromís durant aquests anys, un compromís que ha donat els seus fruits fent realitat els projectes que avui visitem “.

Una Diputació que arriba a tot el territori castellonenc

La gran capacitat d’abast del treball de la Diputació a tot el territori rural de la província es fa patent, en actuacions com aquestes, com un dels factors més valuosos de la feina de la institució provincial. “Sempre diem que treballem per igualar les oportunitats de tots els castellonencs, visquin on visquin, i el treball que hem conegut avui aquí és bona mostra d’això”, ha indicat Moliner.

Prova d’això és que la Diputació hagi augmentat en els seus pressupostos per a aquest any un 25% la inversió directa del programa #Repoblem fins a aconseguir la xifra de 5.262.488,25 euros d’acord al seu compromís amb revertir la situació de despoblació que pateix bona part de l’interior de la província. Amb això, el Govern Provincial mantien la lluita contra la despoblació com un dels seus eixos estratègics i prioritaris en la seva actuació global de cara a millorar la província.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: