La Diputació de Castelló impulsa el talent dels joves pilots castellonencs a través de ‘Bressol de Campions’

La Diputació de Castelló ha presentat aquest matí el programa de beques Bressol de Campions mitjançant el qual, un cop més, es converteix en aliada del talent provincial, en aquesta ocasió, reforçant el present i impulsant el futur de mitja dotzena de joves motociclistes castellonencs mitjançant un programa de beques.

Durant la presentació, integrada dins de la posada de llarg del Gran Premi Motul de Motociclisme que tindrà lloc el proper cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de Xest, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha posat en valor aquesta línia d’ajuts ja que «són un estímul per a la millor matèria primera que té aquesta província: el talent i esforç de la seva gent. El motociclisme de la Comunitat Valenciana viu un gran moment i amb aquestes beques ajudem a mantenir la millor pedrera. Somiem amb veure al pòdium a un castellonenc, i aquest és sens dubte un gran suport per aconseguir-ho «.

Acompanyat per, entre altres, el diputat d’Esports, Luis Martínez, el director del circuit de Xest, Gonzalo Gobert, el president de la Federació Valenciana de Motociclisme, Carmelo Fernández, i el pilot Àlex Debón, Moliner ha ressaltat la importància «d’estar sempre al costat de la il·lusió i el talent, donant suport a aquells que a través del treball i el saber fer es poden convertir en ambaixadors de la marca Castelló com a escenari esportiu de primer nivell «.

Cal destacar que a través d’Bressol de Campions la Diputació dóna suport als millors pilots de velocitat de la província que competeixen en campionats del Món, Europa, Espanya i Campionat d’Espanya de Mini Velocitat, així com en qualsevol altre torneig d’àmbit regional de la Comunitat Valenciana.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: