La Diputació de Castelló fa de Castelló Ruta de Sabor el plat fort de Gastronoma

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló promocionarà la qualitat dels productes castellonencs a la Fira Gastrònoma per multiplicar les seves oportunitats econòmiques. De la mà de 30 productors de la província, els xefs ‘estrella Michelin’ ia través de la marca guia Castelló Ruta Sabor, el Govern Provincial participa en aquesta fira de primer nivell que es celebra del 4 al 6 de novembre a València amb un estand provincial que descobrirà les virtuts dels productes de Castelló a més de 15.000 professionals i prescriptors gastronòmics.
El president de la Diputació, Javier Moliner, ha destacat en la presentació d’aquest innovador espai promocional que “l’objectiu fonamental de participar en aquest esdeveniment de primer nivell és facilitar les coses als nostres empresaris i ajudar-los a créixer, com a oportunitat de negoci i promocional “.
I és que, per primera vegada, la Diputació de Castelló i la seva marca guia de productes Castelló Ruta de Sabor, participen en Gastrònoma com a patrocinadors oficials “per posicionar al sector nacional la nostra marca i donar a conèixer l’excel·lència, qualitat i varietat del nostre patrimoni gastronòmic, del que tan orgullosos ens sentim, entre el públic especialitzat. Portem els productes de Castelló a aparadors de primer nivell que d’altra manera seria impossible aconseguir “.
Cal assenyalar que en la presentació de l’estand de Castelló Ruta de Sabor han participat també el president de Gastrònoma, Carlos Mataix, i el director de Gastrònoma, Alejandro Roda. Tots dos han agraït la participació de la Diputació en aquest gran esdeveniment. “Vam coincidir en els tres objectius que té la fira que són: transmetre la cultura gastronòmica, ajudar a l’hostaleria de la Comunitat Valenciana a seguir millorant i avançant, i potenciar la imatge del turisme gastronòmic de la Comunitat Valenciana, en aquest cas especialment el de la província de Castelló “.
Un innovador estand per a Castelló Ruta de Sabor
La Diputació de Castelló instal·larà un estand central de 160 metres quadrats en què treballaran i exposaran els seus productes un total de 21 productors de sectors tan diversos com les aigües, els licors, torrons, oli, dolços, tomàquets, carxofes, melmelades o formatges.
L’espai comptarà a més amb una zona específica de vins, amb la representació de sis bodeguers i tres productors de cervesa artesana. En total seran 30 productors els que exposin els seus productes en aquest gran aparador gastronòmic de primer nivell, el doble que en anys anteriors.
De la mà dels ‘estrella Michelin’ castellonencs
La Diputació ha disposat tots els recursos per fer de l’estand de Castelló Ruta de Sabor la millor representació gastronòmica de Castelló. És per això que també ha propiciat la participació en aquest estand dels dos xefs ‘estrella Michelin’ de la província, Miguel Barrera i Raúl Resino.
“Perquè no només tenim els millors productes, sinó també el talent de la nostra gent, el saber fer dels nostres avantpassats que representen al màxim nivell els dos millors xefs de la nostra terra”, ha explicat el president.
Castelló Ruta de Sabor, una marca amb més de 100 productes
Castelló Ruta de Sabor és ja una de les marques gastronòmiques més potents d’Espanya, que inclou entre els seus productes dues denominacions d’origen, una Indicació Geogràfica Protegida-sis amb distintiu Parc Natural.
“Entre tots hem aconseguit crear una marca única que abasta productes de tots els racons de la província i que suma oportunitats a aquesta terra amb més promoció internacional, formació, recursos per a la innovació i garanties perquè la qualitat en la taula segueixi sent la nostra ensenya “, ha conclòs el president.
Cal recordar que formen part de la marca un total de 80 productors de la província pertanyents a 14 sectors d’activitat, amb més de 100 productes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: