La Diputació de Castelló dona suport al congrés de l’associació espanyola de tecnics ceramics

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló dóna suport al Congrés de l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) com a part del seu impuls a la innovació i els nous usos de la ceràmica castellonenca. El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha participat aquest matí en la presentació de la XIV Congrés Internacional del tècnic Ceràmic que tindrà lloc els dies 16 i 17 de novembre a la capital de la Plana.

Aguilella ha destacat el suport de la Diputació al sector. “Des del Govern Provincial estem sempre al costat del sector ceràmic, el sector productiu més important de la província de Castelló, i donem l’enhorabona a l’Associació de Tècnics Ceràmics per l’organització d’aquest congrés internacional en què es va a parlar d’innovació , on es posaran en valor noves eines perquè les empreses de la nostra província puguin ser més competitives “.

En aquest sentit, ha fet especial èmfasi en la tasca de l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics amb qui la Diputació col·labora per a la realització d’aquest congrés internacional. “També volem reconèixer la tasca diària que realitza l’ATC en l’assessorament dels seus associats i mostrar la nostra satisfacció per comprovar que en les institucions públiques de la província caminem de la mà del sector professional i empresarial ceràmic amb l’objectiu de beneficiar al màxim als veïns de la província “.

Col·laboració per fomentar la investigació i els nous usos

La Diputació de Castelló manté un permanent contacte i col·laboració tant amb els professionals del sector ceràmic com amb la part empresarial i la investigació per tal de fomentar la innovació del sector com a eina per a la seva competitivitat i aplicar els nous usos en l’edificació pública de la província.

És per això que entre les actuacions més recents de la Diputació figura l’organització de la I Jornada de Promoció Ceràmica en Espais Urbans al costat del Col·legi Oficial d’Arquitectes, per prioritzar l’ús de ceràmica com a material constructiu en els seus projectes. A més, al costat del ITC ha desenvolupat dos importants eines informàtiques dirigides tant als prescriptors de materials com per al propi sector, amb Vigilancer (eina de vigilància competitiva) i Solconcer (de solucions constructives ceràmiques amb paràmetres comparatius amb altres materials).

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d