La Diputació de Castelló distribuirà 26000 polseres antibullying en el partit de lliga VillarrealCF vs Barcelona

La Diputació de Castelló distribuirà un total de 26.000 polseres antibullying per sensibilitzar la província contra l’assetjament escolar. Així, el Govern Provincial de distribuir aquestes polseres entre els assistents diumenge que ve a la trobada futbolístic Vila-real CF-FC Barcelona. Aquesta acció forma part de l’intens treball que està desenvolupant el Govern Provincial per sensibilitzar els joves de Castelló contra el bullying. Així, i gràcies a la col·laboració del Vila-real CF que s’ha sumat al projecte liderat per la Diputació amb la TV movie Res Serà Igual, aquesta acció tindrà un abast espectacular en aquest objectiu comú d’eradicar l’assetjament a les aules de la província.

La diputada d’Acció Social, ElenaVicente-Ruiz, ha explicat que “aquestes polseres són un pas més en el nostre camí de dir no a l’assetjament escolar, i en aquest objectiu que tots els joves de Castelló mostrin el rebuig a aquest tipus de conductes intolerables “.
Educar a través de l’audiovisual
El projecte de la TV movie ‘Res Serà Igual’ que lidera la Diputació amb la creació per part del seu director, Víctor Antolí, va néixer el 2016 amb l’objectiu d’arribar als joves a través d’una peça audiovisual de qualitat “que parla el seu mateix llenguatge. No és fàcil arribar de forma eficaç als adolescents amb aquest tipus de temes sense generar rebuig, i crec que l’acollida ha estat molt bona i és una experiència que es podria exportar fins i tot a altres províncies tenint en compte la gravetat del problema de l’assetjament escolar al nostre país “, ha explicat la diputada.
Tant és així que la primera part de Res serà Igual ha arribat a 27.000 joves que han visualitzat el migmetratge, amb la implicació de 22 instituts en què s’han impartit xerrades i compartit col·loquis amb l’assetjament escolar com a tema central.
Un avançament de luxe per a la segona part de Res Serà Igual
“El proper diumenge serà una ocasió de luxe per implicar tota la província en el rebuig a l’assetjament escolar”, ha assenyalat el creador i director de Nada Serà Igual, Víctor Antolí.
Per eradicar l’assetjament escolar de les aules de Castelló, la Diputació de Castelló i el Vila-real CF han dissenyat una completa jornada d’activitat coincidint amb una de les trobades més esperats de la temporada de Lliga com és el Vila-real CF- FC Barcelona.
Tal com ha explicat Antolí, “serà precisament en el descans del partit quan s’estrenarà l’avanç de la novetat de ‘Res no serà Igual’. De forma prèvia a la seva estrena, hem organitzat una acció que tindrà lloc a les 18:30 hores a la plaça de l’Estadi de la Ceràmica, que consistirà en una ‘batalla de galls’ contra l’assetjament escolar. Al voltant de 16 joves i el grup de rap ARSE ambientaran una jornada en la qual s’utilitzarà el rap com a eina per denunciar i donar suport als joves perquè no pateixin en silenci “.
Durant el descans del partit, abans de l’estrena, actuarà el raper ARKANO, guanyador internacional de les batalles de galls de Redbull, que interpretarà el seu nou single “Diferent”, que ha cedit al projecte com a tema central d’aquesta segona part.
Cal recordar que a la web http://www.nadaseraigual.com es pot visualitzar la primera part ‘Ningú fa res’, que denuncia el silenci davant aquesta xacra que pateix més del 25% dels joves a Espanya

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: