La Diputació de Castelló dinamitzarà el turisme de Castelló amb el seu impuls als festivals i les festes d’interès durant el mes de juliol

La Diputació de Castelló dinamitzarà el turisme de la província durant el mes de juliol com un dels més importants de l’any per al sector amb el seu suport als grans festivals amb el seu programa ‘Castelló Terra de Festivals’, així com amb el seu suport a la promoció i difusió de les festes declarades d’Interès Turístic. És el cas del desembarcament de Santa Maria Magdalena, Festa d’Interès Turístic Provincial, que tindrà lloc a Moncofa el proper 23 de juliol i que compta amb una subvenció de 2.000 euros per partte de la Diputació dins el programa d’ajuts per a l’organització de festes declarades d’Interès Turístic del Patronat Provincial de Turisme.

El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “des del Govern Provincial hem mantingut un suport constant a aquells esdeveniments que ajudin a omplir la nostra província de visitants i de noves oportunitats de futur. Així passa amb els festivals, amb els quals hem aconseguit posicionar-nos com la destinació líder d’Europa en aquest tipus d’esdeveniments, i també passa amb les festes d’interès turístic, emblemes de les nostres tradicions i generadores de valor i oportunitats en el nostre territori “.

Castelló Terra de Festivals: FIB i Arenal Sound

El projecte #CSTierradeFestivales de la Diputació tindrà el proper mes de juliol dos dels seus màxims exponents amb el FIB i l’Arenal Sound.

El XXV Festival Internacional de Benicàssim que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol comptarà amb un patrocini de la Diputació de 145.000 euros a través de la línia de patrocinis que articula de manera reglada a través del Patronat Provincial de Turisme.

“El FIB ha descobert en la seva trajectòria la nostra província a milers de persones vingudes des de més d’un centenar de països. És la nostra plataforma més internacional i, com a tal, consolidem el nostre suport i reconeixement “, ha indicat el vicepresident.

L’Arenal Sound de Borriana també comptarà amb patrocini de la Diputació per import de 165.000 euros. Amb 50.000 visitants diaris, el Govern Provincial potenciarà el benefici que aquesta plataforma genera el territori.

Un altre reclam consolidat ja entre l’oferta cultural de tot Espanya gràcies al suport i organització de la Diputació serà el XXII Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola que tindrà lloc al llarg del mes de juliol.

A més, el Govern Provincial col·laborarà amb la promoció de la VIII Early Music Morella, acadèmia i festival de música medieval i renacntista a Morella que des del 19 al 25 de juliol omplirà el municipi de concerts, cursos, classes magistrals i exposicions al voltant d’aquest tipus de música.

Inversió de rècord per a un 2019 encara més turístic

La Diputació de Castelló està treballant per donar una empenta decisiva al turisme provincial durant aquest 2019 a dedicar-li un pressupost rècord de 5.511.149,74euros. Amb aquests comptes el Govern Provincial pasma la seva prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats en els pobles, en haver augmentat la seva inversió un 106% en els últims set anys i consolidant-se com l’Administració que més inverteix en el turisme de la província de Castelló.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: