La Diputació de Castelló destina 150.800 euros a subvencionar les 35 escoles matineres de la província en el període setembre-desembre

La Diputació de Castelló ha completat l’ordre de pagament que permet el funcionament de 35 escoles matineres en diferents municipis de la província per al període setembre-desembre de 2020, l’import global del qual ascendeix a 150.800 euros. En tots els casos la quantitat assignada és de 4.200 euros, que es destinarà a despeses corrents per a la contractació de personal i a l’adquisició de material. Són subvencions que han sol·licitat 24 associacions de mares i pares (AMPAS) i 11 ajuntaments.

Segons ha explicat la vicepresidenta i responsable de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, «aquestes són les ajudes que s’esperen d’una institució com la Diputació, la principal funció de la qual ha de ser la d’adoptar mesures que ajuden a fixar població al territori». Segons ha explicat, «les escoles matineres resulten molt eficaces per a aquest menester, perquè contribueixen a la permanència de nuclis familiars en l’entorn rural i a un rejoveniment poblacional».

Les 35 escoles matineres en funcionament es troben en les localitats de Sant Rafael del Riu, Benlloc, Les Useres, Canet lo Roig, Coves de Vinromà, Cervera del Maestre, Sant Jordi, Sant Mateu, Vilafamés, Llucena, Pobla Tornesa, Villahermosa del Río, Moncofa, La Jana, Costur, Càlig, Alcossebre-Alcalà de Xivert, Cortes de Arenoso, Tales, Cabanes, Figueroles, Morella, Segorbe, Suera, Catí, Caudiel, Cinctorres, Vistabella, Xert, Traiguera, Atzeneta, Albocàsser, Rosell, Vall d’Alba i Vilanova d’Alcolea.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: